День села відзначили в Будищах

День села відзначили в Будищах

Днями виповнився 981-ий рік від дня заснування населеного пункту. Жителі відзначили святкову дату запальним концертом, виставками народної творчості, смачним барбекю та казковим фейєрверком. І, звісно, не обійшлося без вже традиційного вручення цінних подарунків. Про це \”Нова Доба\” дізналася з видання \”Сільські обрії\”.

Спершу учасники дійства мали змогу оцінити таланти місцевих майстрів, які облаштували розкішні виставкові експозиції. Вироби з дерева та глини, ляльки і прикраси ручної роботи, вишивка та багато іншого хенд мейду – радували око відвідувачів.

Урочиста частина святкування проходила у Будинку культури, де сільський голова Григорій Приходько та директор ДП «Перемога Нова» Віктор Гринюк відзначали жителів села подарунками. Серед нагороджених були люди різних професій та вікових категорій: наймолодша та найдоросліша сімейні пари, наймолодший житель села, колишні та діючі працівники ДП «Перемога Нова», воїни АТО, спортсмени, ювіляри та інші.

По завершенню офіційної частини заходу на будищенців очікував святковий концерт. Місцеві творчі колективи розважали людей піснями й танцями, а у сквері неподалік Будинку культури грали музики кавер­гурту «Печворк».

Не забули організатори заходу і про найменших відвідувачів – для них провели науково­пізнавальну шоу­програму про хімічні реакції. Двоє професійних ведучих тішили дітлахів, демонструючи явища, пов’язані з природою та перетворенням хімічних речовин. Окрім розважальної складової, шоу мало й пізнавально­навчальний компонент та не залишило байдужим не лише дітей, а й дорослих.

Кульмінацією святкової програми став незабутній фейєрверк.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x