У Чорнобаї провели змагання з кульової стрільби серед школярів

У Чорнобаї провели змагання з кульової стрільби серед школярів

У тиру Чорнобаївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 пройшли районні змагання з кульової стрільби з пневматичної гвинтівки серед школярів.
Започатковано турнір за ініціативи громадської організації «Спілка учасників АТО „Черкащани”» Чорнобаївського району. Приурочили його до Дня захисника України та Дня Українського козацтва.

У Чорнобаї провели змагання з кульової стрільби серед школярів

З початком турніру та святами школярів привітали заступник голови Чорнобаївської райдержадміністрації Валентина Стилик, військовий комісар райвійськкомату Василь Ткаченко, голова Спілки учасників АТО Микола Костенко. Вони побажали здоров’я, сили, відваги та впевнених перемог. До привітань учасників долучилися методист райметодкабінету Станіслав Кикоть та вчитель предмету «Захист Вітчизни» Чорнобаївської ЗОШ №1 та Іркліївської ЗОШ, заступник голови Спілки атовців Максим Кутіщев. Також вони ознайомили учасників з технікою безпеки проведення стрільби.

У Чорнобаї провели змагання з кульової стрільби серед школярів

У змаганнях взяли участь 14 учнів з 7 навчальних закладів Чорнобаївщини, де здійснюється гурткова робота з національно-патріотичного виховання «Юний стрілець». По 2 учасники із Богодухівського, Лукашівського НВК, Великобурімської, Іркліївської ЗОШ, Чорнобаївських ЗОШ №1, №2 та гімназії змагалися на влучність пострілу в мішень із 10 метрів.

За результатами виступу найвлучнішим став Ігор Цимбал із Іркліївської ЗОШ. ІІ місце посіла Владислава Торопцева з Чорнобаївської ЗОШ №2. ІІІ місце виборов Валентин Депутат з Лукашівського НВК. Переможців нагородили Дипломами та цінними подарунками, учасників змагань відзначили подяками за участь у турнірі.
Переможець змагань Ігор Цимбал отримав від голови громадського формування «Народна самооборона» Анатолія Гички перехідний прапор, привезений зі сходу України.
Після нагородження учні, їхні вчителі та засновники турніру висадили в Алеї Слави за районним Будинком культури саджанці кленів, як символ нових починань та миру.

Інна Чмихало

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x