У жителя Умані вилучили засіб для приготування наркотиків

У жителя Умані вилучили засіб для приготування наркотиків

Поліцейські виявили скляний флакон з прекурсором – ангідридом оцтової кислоти. Речові докази вилучено, відкрито кримінальне провадження. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Під час забезпечення охорони публічного порядку в місті Умань у поле зору правоохоронців потрапив невідомий чоловік, який, помітивши поліцейських, різко змінив свій напрямок руху та намагався втекти. Його зупинили для перевірки. Під час огляду особистих речей 32-річного місцевого мешканця правоохоронці виявили та вилучили скляний флакон з рідиною, яка, згідно висновку експерта, виявилась прекурсором, а саме ангідридом оцтової кислоти.

Затриманий розповів, що флакон він знайшов на вулиці та ніс додому, щоб приготувати наркотики для власного вжитку. Як вияснили правоохоронці, чоловік вже притягувався до відповідальності за незаконні операції з наркотиками.

Відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 311 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання прекурсорів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до п\’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x