У Монастирищі відкрили меморіальну дошку Віталієві Шамраю

У Монастирищі відкрили меморіальну дошку Віталієві Шамраю

Напередодні відзначення Дня захисника України у Монастирищенському навчально-виховному комплексі «Ліцей – ЗОШ І – ІІІ ступенів «Ерудит» урочисто відкрили меморіальну дошку Віталію Шамраю – колишньому учневі, бійцю, який загинув під час бойових дій у зоні АТО. Про це «Нова Доба» дізналася в Монастирищенській РДА.

Мітинг-реквієм пройшов за участі рідних загиблого, керівництва району, друзів, учителів, учнів школи та громадськості.
До родини загиблого Героя зі словами подяки звернувся голова районної державної адміністрації Олег Недогода. Він наголосив, що на прикладі героїзму Віталія вчитимуться майбутні юні покоління.

Монастирищина завжди пам’ятатиме свого земляка, який віддав своє життя, захищаючи незалежність і цілісність України.
Віталій народився 26 травня 1990 року в нашому місті. Здобув середню освіту в школі №1. В 2010 році закінчив Іллінецький державний аграрний коледж. До призову на військову службу за контрактом працював у ТОВ «Агровет-Атлантик». У 2016 році був прийнятий на військову службу за контактом до 169 навчального центру смт. Десна. Служив у 72-ій окремій механізованій бригаді.
Віталій Шамрай загинув 30 січня 2017 року від осколкового поранення під час несення бойового чергування біля опорного пункту в промисловій зоні міста Авдіївка.
Учасники мітингу хвилиною мовчання вшанували пам’ять героїв, які загинули в зоні АТО, запалили свічку пам’яті та поклали квіти до меморіальної дошки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x