П’яна жителька Христинівщини ударила ножем свого чоловіка

П’яна жителька Христинівщини ударила ножем свого чоловіка

Під час розпиття алкоголю між подружжям виник конфлікт, в результаті якого жінка завдала чоловікові тяжкі тілесні ушкодження ножем. Потерпілий у лікарні. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Христинівського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що до Христинівської районної лікарні доставлено чоловіка з тілесними ушкодженнями у вигляді колото-різаних ран грудної клітини та стегна. На виклик виїхала слідчо-оперативна група.

Поліцейські встановили, що потерпілим виявився 44-річний житель одного з сіл Христинівського району. Чоловік був у стані алкогольного сп’яніння. З’ясувалось, що під час розпиття алкогольних напоїв з дружиною, між ними виник конфлікт, під час якого 36-річна жінка схопила ножа та вдарила ним чоловіка.

За даним фактом Христинівським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Затриманій оголошено про підозру та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п\’яти до восьми років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x