У Лисянці чоловіка обікрав квартирант

У Лисянці чоловіка обікрав квартирант

В Лисянці зловмисник викрав речі з домоволодіння чоловіка, який здавав йому в оренду кімнату. Загальна вартість украденого – близько 3000 гривень. За вчинене йому загрожує до шести років позбавлення волі. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До Лисянського відділення поліції із заявою про крадіжку звернувся 44-річний місцевий житель. Чоловік розповів поліцейським, що його домоволодіння обікрав квартирант, якому він здавав житло. Молодик викрав із гаража запасні частини до вантажівки, металеві вироби, набір гайкових ключів, пральну машинку та речі домашнього вжитку на загальну суму близько 3000 гривень.

Працівники поліції взялись за відпрацювання даної інформації. Правоохоронці відшукали 27-річного зловмисника. Молодик у всьому зізнався та пояснив свій вчинок безгрошів’ям, тому вирішив продати крадене майно, аби підзаробити.

За даним фактом Лисянським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x