На Звенигородщині викрили дачного злодія

На Звенигородщині викрили дачного злодія

У Звенигородському районі з підсобного приміщення дачного будинку злодій викрав особисті речі, посуд та продукти харчування. Відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Звенигородського відділу поліції звернулась 41-річна місцева жителька. Заявниця повідомила, що в одному із сіл району її підсобне приміщення на території дачного будинку, обікрали. Невідома особа викрала особисті речі, посуд та продукти харчування.

Працівники поліції опитали сільських мешканців та дізнались, що біля будинку заявниці люди бачили раніше судимого 44-річного чоловіка, який нишпорив на подвір’ї та щось вишукував. Відшукавши підозрюваного, у нього вдома правоохоронці виявили деякі викрадені речі з підсобного приміщення потерпілої. Зловмисник пояснив, що таким чином заробляє собі на прожиття.

За даним фактом слідчим відділенням Звенигородського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x