У Черкаському районі спіймали крадія велосипедів

У Черкаському районі спіймали крадія велосипедів

Раніше судимий чоловік викрав два велосипеди з подвір’я потерпілих, які перепродав знайомому, а гроші витратив на оковиту. Зловмисника затримано, він дає покази. Речові докази вилучено. За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До Черкаського районного відділення поліції звернулись два заявники, які повідомили, що невідома особа з їхнього подвір’я викрала велосипед. Правоохоронці зареєстрували заяви та розпочали пошуки зловмисника. Опитуючи сільських мешканців, працівники поліції дізнались, що по селі ходив раніше судимий чоловік, який пропонував купити у нього велосипеди за вигідною ціною. Отримавши опис підозрюваного, правоохоронці відшукали крадія та доставили до відділення поліції. Чоловік зізнався у вчиненому та розповів, що на крадіжку пішов заради власної наживи, викрадаючи велосипеди він їх продавав, а гроші витрачав на оковиту.

Речові докази вилучено. Правоохоронці перевіряють чоловіка на причетність до вчинення ряду інших аналогічних злочинів на території району. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x