Громада Городищини просить звільнити голову РДА (документ)

Громада Городищини просить звільнити голову РДА (документ)

Щойно під час засідання 17 сесії обласної ради сьомого скликання до депутатів звернувся представник громадськості з Городищини, член Спілки воїнів АТО Городищини Іван Милокост. Він озвучив звернення до облради з приводу прискорення питання щодо звільнення чинного голови Городищенської РДА Олексія Лавріненка. Про це повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

Громада Городищини просить звільнити голову РДА (документ) Люди висувають звинувачення в розкраданні коштів під час заміни віконних блоків у Городищенському ліцеї, порушенні якості робіт в ЗОШ № 1 і ЗОШ № 3, випалюванні деревного вугілля в населених пунктах району, порушенні екологічної безпеки в роботі котелень та багато іншого.

Громадськість зверталася до Президента з цього питання, але їх перенаправили до обласної влади. На думку людей, такими діями районна влада дискредитує владу взагалі.

Громада Городищини просить звільнити голову РДА (документ)

Слова громади підтвердила і голова ініціативної групи с. Хлистунівки Таїсія Вікторівна Гордієнко. Жінка розповіла про те, що нещодавно в їхнє село «Завезли 6 бочок із випалювання деревного вугілля. Якби їх запалили, то чад ішов би до нас у село. Ми звернулися до Лавріненка – Ніякої реакції. 2 жовтня зібрали мирний мітинг, на якому озвучили проблему. Ми не втручаємося в діяльність районної влади. Просто не хочемо, щоб наші діти дихали чадом».

Відео дивіться тут

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x