Обласна влада скасувала рішення про відміну пільг на проїзд для АТОвців

Щойно кількістю 66 голосів, врахувавши чисельні звернення воїнів АТО та представників різних фракцій в обласній раді, обласна рада скасувала рішення про відміну пільг на проїзд для воїнів АТО. Про це повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

Серед альтернативних рішень були також пропозиції «Укропу», які вважали, що краще перейти до видачі адресної фінансової допомоги воїнам, щоб вони могли самостійно вирішувати, яким видом транспорту користуватися і як взагалі витрачати кошти, а не «принижуватися щоразу, доказуючи кондукторам у маршрутках, де і коли вони воювали».

− Враховуючи те, що ті зміни до програми «Турбота», що були ухвалені, не є законними й не відповідають низці пунктів. Також враховуючи численні звернення і зокрема Координаційної ради учасників бойових дій та ветеранів АТО Черкаської області, враховуючи інтереси всіх громадян, які входять до пільгових категорій, а в нас їх близько 120 тисяч, ми вважає доцільно скасувати рішення обласної ради від 8 вересня 2017 року в частині внесення змін до програми «Турбота» на 2014−2020 роки. Необхідно провести громадське обговорення із залученням усіх зацікавлених сторін та доопрацювати порядок перевезення пільгових категорій населення. Контроль за виконанням покласти на комісію обласної ради з питань соцзахисту населення, − прокоментував депутат обласної ради Юрій Ботнар.

Відео – тут

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x