У черкаській бібліотеці презентували книгу «П’ятеро як один»

У черкаській бібліотеці презентували книгу «П’ятеро як один»

19 жовтня у читальному залі Черкаської міської бібліотеки ім. Лесі Українки відбулась довгоочікувана подія: презентація книги черкаського письменника Назарія Вівчарика «П’ятеро як один». Про це «Нова Доба» дізналася від Департаменту освіти і гуманітарної політики ЧМР.

На зустріч з автором прийшли журналісти, студенти, старшокласники спеціалізованої школи №17, користувачі нашої бібліотеки. Модерувала захід бібліотекар читального залу Лариса Гаврилюк.

Книгу видрукувало тернопільське видавництво «Мандрівець»у 2017 році накладом у 1000 примірників. Це дебютна книга письменника.

Роман Назарія Вівчарика «П’ятеро як один» дещо несподіваний: в ньому поєднуються і соціально-побутовий роман, і бойовик, і містика, при цьому звичайне, побутове настільки вдало поєднується з ірраціональним, що читач не відчуває дисонансу.

Для багатьох читачів твір буде цікавим уже тим, що хоча події повісті відбуваються у різних куточках земної кулі, але все так чи інакше пов’язане з малою батьківщиною головного героя – Черкасами.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x