На Черкащині порушників містобудівного законодавства оштрафовано на 8,3 млн грн

На Черкащині порушників містобудівного законодавства оштрафовано на 8,3 млн грн

За 9 місяців 2017 року Управлінням Державної архітектурно-будівельної інспекції у Черкаській області проведено 348 перевірок. Серед них – 29 планових та 319 позапланових. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби ДАБІ України.

Під час перевірок об’єктів будівництва посадові особи Інспекції виявили численні порушення містобудівного законодавства. Найбільш поширені з них – будівництво або реконструкція об’єктів без реєстрації дозвільних документів, ведення виконавчої документації з відхиленням від будівельних норм, недостовірні дані у дозвільних документах, недотримання вимог чинного законодавства щодо ведення авторського і технічного нагляду.

За результатами контрольно-інспекційних заходів видано 175 приписів про зупинення будівельних робіт та усунення виявлених порушень, а також винесено 173 постанови про накладення штрафів на загальну суму 8,3 млн грн.

Зокрема, оштрафовано замовника будівництва в м. Городище – ТОВ «Карман плюс». За самочинне будівництво та експлуатацію автомобільного газозаправного пункту по вул. Об’їзна підприємець має сплатити до державного бюджету понад 3 млн грн.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x