У жителя Тальнівщини вдома знайшли марихуану

У жителя Тальнівщини вдома знайшли марихуану

Під час огляду домоволодіння 25-річного чоловіка правоохоронці виявили марихуану в кількості понад 300 грамів. Вилучене направили на експертизу. Відкрито кримінальне провадження за статтею 309 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До Тальнівського відділення поліції від місцевих жителів надійшла інформація, що 25-річний чоловік зберігає вдома наркотики. Під час огляду домоволодіння вказаного чоловіка інформація знайшла своє підтвердження. В одній із кімнат правоохоронці виявили поліетиленовий пакет з марихуаною в кількості понад 300 грамів. Чоловік пояснив, що вказану речовину нарвав на городі та висушив для власного вживання.

Вилучену наркотичну речовину направлено на проведення експертизи. За даним фактом Тальнівським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф від п\’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x