В Умані затримали наркоторговку, яка організувала «притон»

В Умані затримали наркоторговку, яка організувала «притон»

Уманські поліцейські затримали жінку, яка збувала наркотики та надавала приміщення для його вживання. Відкрито ряд кримінальних проваджень. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До оперативних працівників Уманського відділу поліції надійшла інформація про те, що 36-річна раніше судима місцева жителька займається збутом наркотичних засобів. Під час оперативного відпрацювання інформація підтвердилася. Поліцейські затримали жінку під час продажу місцевому чоловіку чергової партії наркотику – амфетаміну.

В Умані затримали наркоторговку, яка організувала «притон»

Крім того, в ході санкціонованого обшуку домоволодіння підозрюваної поліцейські виявили та вилучили опій ацетильований, готову для вживання коноплю, амфетамін, кошти, отримані від незаконного обігу наркотиків, велику кількість шприців та прилад для вживання марихуани.

Також у неї вдома виявили 24-річну раніше судиму місцеву жительку, якій зловмисниця надала кімнату для вживання наркотиків.

За даним фактом Уманським відділом поліції відкрито кримінальні провадження за частиною 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту), частиною 1 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) та частиною 1 статті 317 (Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x