Винуватця ДТП засудили у Золотоноші

Винуватця ДТП засудили у Золотоноші

Золотоніський міськрайоний суд завершив судовий розгляд за обвинуваченням жителя Золотоніського району у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 286 КК України, а саме порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому тілесні ушкодження середньої тяжкості. Про це «Нова Доба» дізналася у Золотоніській міжрайонній прокуратурі.

У судовому засіданні встановлено, що в жовтні 2016 року, керуючи автомобілем «ЗАЗ-110308» та рухаючись по автодорозі Золотоноша-Вознесенське від села Богуславець до міста Золотоноша, в порушення вимог лінії дорожньої розмітки та Правил дорожнього руху, перед зміною напрямку руху не переконався, що це буде безпечно для інших учасників руху. Водій виїхав на смугу зустрічного руху, та пребуваючи на 1 км + 300 м від повороту у напрямку села Богуславець допустив зіткнення із автомобілем «ВАЗ-2107» та автомобілем «Fiat – Doblo», які рухались у зустрічному напрямку, по зустрічній смузі руху.

Унаслідок даної дорожньо-транспортної пригоди водій автомобіля «ВАЗ-2107» отримав травму голови з забійними ранами, травму правої руки з переломом правої ключиці, травму грудної клітки з переломом 6-го ребра зліва.

Суд на підставі пред’явленого прокурором обвинувачення засудив порушника правил дорожнього руху до покарання у вигляді штрафу у розмірі 200 неоподаткованих мінімумів доходів громадян.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x