П’яні друзі обікрали черкащанина

П’яні друзі обікрали черкащанина

Через оковиту чоловік ледь не поплатився власним майном. Сп’янілі гості викрали в чоловіка три мобільні телефони та намагалися викрасти телевізор. Наразі зловмисники затримані та дають покази. «Новій Добі» повідомили про це в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До чергової частини Придніпровського районного відділу міліції звернувся 35-річний місцевий житель та повідомив про те, що його знайомі намагаються викрасти з його будинку його власність. Щоб не дозволити зловмисникам здійснити задумане, чоловік зачинив їх у своєму будинку. Проте крадії вибили вхідні двері та зникли.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група. Потерпілий розповів, що до нього в гості завітали його знайомі та запропонували випити. Коли банкет був у самому розпалі господар помешкання помітив, що зникло декілька його мобільних телефонів. Враховуючи те, що крім його товаришів в будинку більше нікого не було, він зажадав щоб ті повернули його власність. Та підігріті алкоголем чоловіки навідріз відмовились це робити, натомість почали погрожувати, що викрадуть ще й його телевізор. Розуміючи що майно ніхто повертати не збирається, чоловік зачинив зловмисників у будинку та викликав правоохоронців.

Уважно вислухавши покази потерпілого, працівники міліції розпочали пошуки зловмисників, та шукати їх довго не довелось. Вони переховувались за місцем проживання. Наразі крадії затримані. Викрадене майно повернуто господарю.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). За вчинене зловмисникам загрожує покарання у вигляді штрафу або громадських робіт на строк від вісімдесяти до двохсот годин, або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або позбавлення волі до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x