Катеринопільська селищна рада виконала рекомендації антимонопольного комітету

Катеринопільська селищна рада виконала рекомендації антимонопольного комітету

Катеринопільська селищна рада виконала зобов’язання адміністративної колегії Черкаського обласного територіальноговідділення Антимонопольного комітету України щодо визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на конкурсних засадах на підпорядкованій їй території. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Черкаського відділення АМКУ.

Як встановило Відділення, органом місцевого самоврядування у 2012 році було визначено виконавцем послуг з вивезення побутовихвідходів КП «Катеринопільське селищне житлово-комунальне господарство» без проведення конкурсу. Таким чином селищна рада надала окремому суб’єкту господарювання переваги, які ставлять його у привілейоване становище стосовно конкурентів, що може призвести до недопущення конкуренції на ринку вивезення побутових відходів.

Адміністративною колегією територіального відділення було надано рекомендації Катеринопільській селищній раді визначити виконавців послуг з вивезення побутових відходів у смт Катеринопіль на конкурсних засадах. Катеринопільська селищна рада рекомендації виконала, виконавця послуг з вивезення відходів визначено на конкурсних засадах.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x