В Умані запустили всі котельні

В Умані запустили всі котельні

В Умані запустили всі котельні та дали опалення у домоволодіннях й на об’єктах соціальної сфери. Старт роботи тутешніх котелень перевірив заступник очільника області Сергій Овчаренко. «Нова Доба» дізналася в прес-службі ЧОДА.

Стовідсотково розпочатися опалювальний сезон в місті мав ще у понеділок. Тоді ж за сприяння ОДА місто отримало всі необхідні номінації на газ. Однак через технічні пориви в тепломережі дали тепло в оселі уманчан із затримкою.
Учора ж за дорученням голови облдержадміністрації Сергій Овчаренко особисто проконтролював старт роботи найбільшої котельні міста, яка обслуговує 80 % уманчан. Він відзначив, що обладнання цієї котельні – застаріле. Воно, як і загалом вся тепломережа міста, потребує оновлення.

– Окрім роботи з реструктуризації наявного боргу Уманьтеплокомуненерго для міста надзвичайно актуальним є питання модернізації обладнання усіх теплонадавічів, перехід на альтернативні види палива, – зауважив заступник очільника області. – Це – масштабне завдання, готуватися до реалізації якого треба завчасно. Вже є гарні проекти міськради, втілення яких дозволить якісно надавати тепло, значно знизити тарифи для населення. Головне – зробити правильні висновки з тих проблем, з якими в Умані зіткнулися цьогоріч, щоб не допустити їх повторення.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x