У жителя Золотоноші вдома вилучили марихуану

У жителя Золотоноші вдома вилучили марихуану

Під час огляду домоволодіння 31-річного чоловіка правоохоронці виявили марихуану в кількості понад 100 грамів. Вилучене направили на експертизу. Відкрито кримінальне провадження за статтею 309 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До Золотоніського відділу поліції надійшла оперативна інформація про те, що 31-річний раніше судимий чоловік за місцем проживання зберігає наркотичні речовини. Під час огляду домоволодіння вказаного чоловіка правоохоронці виявили поліетиленовий пакет з наркотичною речовиною марихуана в кількості понад 100 грамів. Чоловік пояснив, що вказану речовину висушив для власного систематичного вживання.

Вилучену наркотичну речовину направлено на проведення експертизи.

За даним фактом Золотоніським відділом поліції відкрито кримінальнепровадження за частиною 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф від п\’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x