Зміни до районних програм внесли депутати Катеринопільщини

Зміни до районних програм внесли депутати Катеринопільщини

25 жовтня 2017 року голова районної ради Віталій Верета провів засідання чотирнадцятої сесії Катеринопільської районної ради сьомого скликання. Першими питаннями порядку денного були внесені зміни до декількох районних програм, що сприятиме подальшому їх виконанню. Про це \”Нова Доба\” дізналася в Черкаській облраді.

У ході роботи народні обранці затвердили районну програму забезпечення учасників АТО та членів їх сімей житлом у 2017-2020 роках, яку представив начальник управління соціального захисту населення Сергій Тищенко. Метою програми є сприяння вирішенню житлових проблем, підвищення соціального захисту та адаптації учасників АТО та членів їх сімей у Катеринопільському районі. Кредит за даною Програмою заплановано надавати на будівництво або на придбання житла. Програму сформовано за принципом спільної суспільної відповідальності органів державної виконавчої влади, місцевого самоврядування та Державної спеціалізованої фінансової установи «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву», а також безпосередньо учасників АТО та членів їх сімей. Депутати Катеринопільської районної ради на сесії приділили багато уваги проблемам з виділення земельних ділянок учасникам АТО

Наступним питанням депутати заслухали інформацію фінансового управління райдержадміністрації про виконання районного бюджету за 9 місяців 2017 року та завдання з його виконання у 2017 році. За звітними даними 9-ти місяців 2017 року загальний обсяг надходжень бюджету району складає 172231,9 тис. грн., що становить 101,8 відсотка затверджених розписом планових показників. Обсяг видатків бюджету району по загальному фонду склав тис грн., що становить 92,83 відсотка до уточнених призначень.

Доходи загального фонду (без урахувань міжбюджетних трансфертів) становлять 38266,9 тис. грн., понад план мобілізовано до місцевих бюджетів 4648,7 тис. грн. З них доходна частина загального фонду районного бюджету без трансфертів виконана на 118,6 відсотка.

Розглянувши пропозиції райдержадміністрації, депутати внесли зміни до районного бюджету на 2017 рік, що викликані необхідністю розподілу додаткового ресурсу за рахунок його перевиконання.

Потім розглянуто питання про технічну документацію з нормативної грошової оцінки земельних ділянок, зокрема, тих, що передбачено виділити учасникам АТО.

Під час розгляду кожної технічної документації аналізувався вплив її на надходження платежів до місцевих бюджетів.

Після активного обговорення прийнято звернення депутатів районної ради до керівництва держави щодо забезпечення реалізації права учасниками АТО на першочергове отримання у власність земельних ділянок, адже внесення змін до чинного законодавства лише ускладнило виділення їм землі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x