Юні черкаські артисти здобули нагороди на фестивалі у Кам’янці-Подільському

Юні черкаські артисти здобули нагороди на фестивалі у Кам’янці-Подільському

У старовинному місті Кам’янець-Подільський відбувся ІІІ Всеукраїнський фестиваль-конкурс мистецтв «Перлина Кам’янця», участь у якому взяли і черкасці –учні відділу хорового та сольного співу дитячої музичної школи № 1 ім. М.В. Лисенка. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби ДМШ № 1 ім. М.В. Лисенка.

У склад журі конкурсу-фестивалю увійшли народні та заслужені артисти, діячі культури і мистецтв, представники міської ради, доречи міська рада і стала організатором цього конкурсу.

Учні нашої школи гідно представили Черкащину з її розмаїттям та барвами дитячого тембру. У номінації «академічний спів» перемогла найменша учасниця групи Гладкій Ірина, вона отримала І місце, а Токова Анастасія в номінації «академічний вокал» посіла ІІ місце. Також дівчата взяли участь у номінації «естрадний спів» і здобули такі нагороди: Грчіч Мілена – ІІ місце, та Токова Анастасія – І місце у своїх категоріях.

Членами журі відзначили й викладача та концертмейстера – завідувача відділу хорового та сольного співу, старшого викладача вищої категорії Варавіну Ірину Миколаївну та концертмейстера вищої категорії Рябоконь Лесю Петрівну, які отримали подяки за високий професійний рівень підготовки учнів до конкурсу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x