Зірвав замок і украв планшет – у Кам’янці затримали злодія

Зірвав замок і украв планшет – у Кам’янці затримали злодія

Зірвавши навісний замок з дверей, крадій проник до будинку та викрав звідти планшет. Підозрюваного правоохоронці відшукали та доставили до відділення поліції. Відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Кам’янського відділення поліції звернувся 41-річний місцевий житель, який розповів, що невідома особа обікрала його будинок. Крадій зірвав замок до вхідних дверей будинку та викрав планшет. Працівники поліції встановили особу крадія – ним виявився 35-річний місцевий житель, який веде аморальний спосіб життя.

Підозрюваний розповів, що в день крадіжки знав, що потерпілого не буде вдома, тому зламав замок та викрав планшет, який збув у ломбард у місті Сміла. При перевірці особи зловмисника правоохоронці з’ясували, що він причетний ще до одної крадіжки на території міста, коли з чужого подвір’я викрав металеві вироби, які збув на брухт.

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі від трьох до шести років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x