У Смілі затримали гаражного злодія

У Смілі затримали гаражного злодія

Зловмисник викрав туристичний стіл та акумулятор, які збув на брухт. Правоохоронці відшукали крадія та доставили до відділу поліції. Відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

З інформацією про крадіжку до Смілянського відділу поліції звернулась 39-річна місцева жителька. Заявниця повідомила, що невідома особа пошкодила дах її гаражного приміщення та викрала звідти туристичний стіл та акумулятор. Опрацьовуючи отриману інформацію, правоохоронці перевірили пункти прийому металобрухту та опитали можливих свідків. На одному із приймальників міста працівники поліції дізнались, що до них приходив чоловік та збув речі, про які розпитували правоохоронці.

Отримавши опис підозрюваного, поліцейські відшукали чоловіка – ним виявився 18-річний місцевий житель. Він розповів, що на крадіжку пішов заради власної наживи.

Слідчим відділом Смілянського відділу поліції за фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України. Покарання за вчинення кримінального правопорушення передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x