У Черкасах «Фольксваген» збив жінку

У Черкасах «Фольксваген» збив жінку

Аварія сталася вранці на перехресті вулиць Хрещатик та Байди Вишневецького. Водій за кермом авто «Volkswagen» проїхав на червоний сигнал світлофора, внаслідок чого 33-річна черкащанка втрапила під колеса на пішохідному переході. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби патрульної поліції Черкас.

Патрульні поліцейські надали жінці домедичну допомогу та викликали бригаду медичних працівників, які госпіталізували постраждалу до 3-ї міської лікарні.

Поліцейські опитали свідків ДТП та забезпечили охорону місця події до прибуття слідчо-оперативної групи Черкаського відділу поліції.

У той же час на перехресті вулиць Благовісної та Байди Вишневецького сталася така сама автопригода. Черкащанка переходила дорогу по пішохідному переході, коли відчула удар в ногу. Автомобіль, марку якого жінка не запам`ятала, зник з місця ДТП. Втім, жінка встигла побачити колір та державний номер транспортного засобу.

Зараз винуватця шукають інспектори відділу розшуку та дізнання Управління патрульної поліції разом зі слідчими міського відділу поліції. Жінку госпіталізували до лікарні бригадою швидкої.

Патрульна поліція Черкас попереджає: грубі дорожні правопорушення призводять до дорожньо-транспортних пригод з постраждалими!

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x