У Смілі зупинили водія-іноземця – без документів і з пістолетом

У Смілі зупинили водія-іноземця – без документів і з пістолетом

В автомобілі, яким керував громадянин однієї з кавказьких країн, та який зупинили за порушення ПДР, виявили незареєстрований газовий пістолет. Пістолет вилучено, на водія складено ряд адміністративних постанов за порушення правил дорожнього руху. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Працівники сектору реагування патрульної поліції на одній у місті Сміла помітили автомобіль з закритим сіткою номерним знаком, що не давало можливості розгледіти його. Автомобіль зупинили, водієм транспортного засобу виявився 34-річний іноземець, котрий проживає в місті Сміла.

Під час спілкування з правоохоронцями чоловік розповів, що він не має при собі ні водійського посвідчення, ні технічного паспорта на автомобіль. Для складання адміністративного протоколу чоловіка запросили до відділку поліції. Там, під час складання відповідних документів водій-порушник розповів, що в салоні автівки має газовий пістолет, який придбав у незнайомця в Черкасах. Відповідних документів на зброю чоловік також не мав.

Вказаний пістолет вилучено та відправлено на експертизу. Наразі смілянськими поліцейськими чоловікові винесено постанови за статтями 121 частина 6 (Порушення водієм правил керування транспортним засобом, правил користування ременями безпеки або мотошоломами), 126 частина 1 та 2 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред\’явила їх для перевірки) Кодексу України про адміністративні правопорушення, та складено адміністративний протокол за статтею 195-2 (Порушення порядку придбання, зберігання, реєстрації або обліку газових пістолетів і револьверів та патронів до них) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x