Наркотиків на 200 тисяч гривень вилучили у смілянських наркоділків

Наркотиків на 200 тисяч гривень вилучили у смілянських наркоділків

Організатора та одного із наркозбувачів правоохоронці затримали в порядку статті 208 КПК України. Під час санкціонованого обшуку вилучено 300 грамів психотропної речовини – амфетамін, травматичний пістолет, гладкоствольну рушницю, електронні ваги з залишками амфетаміну, а також грошові кошти в сумі 25 тисяч гривень, здобуті від незаконного обігу наркотичних засобів. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До працівників Управління протидії наркозлочинності надійшла оперативна інформація про те, що на території Сміли та Смілянського району місцевий житель організував виготовлення та збут небезпечної психотропної речовини – амфетамін.

Наркотиків на 200 тисяч гривень вилучили у смілянських наркоділків

За перевіреною інформацією, організатор сформував стійку схему збуту наркотику. Зловмисник постачав амфетамін у особливо великих розмірах своїм довіреним особам, які в подальшому по ланцюгу передавали «товар» безпосереднім продавцям, а останні реалізовували амфетамін жителям міста Сміла та району.

Оперативники Управління протидії наркозлочинності ГУНП в Черкаській області спільно зі слідчими слідчого управління затримали 46-річного організатора «наркотичного бізнесу». Під час санкціонованого обшуку в його домоволодінні виявлено 300 грам амфетаміну, травматичний пістолет типу «Шмайсер», гладкоствольну рушницю, електронні ваги з залишками амфетаміну, а також 25 тисяч гривень, здобутя від незаконного обігу наркотичних засобів.

Крім цього, правоохоронці затримали 31-річного наркозбувача, який безпосередньо реалізовував амфетамін на території міста Сміла. Окрім амфетаміну,у нього вилучено марихуану та особливо небезпечний наркотичний засіб – опій ацетильований, а також кошти в сумі 250 гривень. Загалом з незаконного обігу вилучено наркотичних засобів на загальну суму понад 200 тисяч гривень. Всі речові докази вилучено та направлено на дослідження.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x