4 листопада оголошено днем жалоби в Черкасах

4 листопада оголошено днем жалоби в Черкасах

У суботу, 4 листопада, о 12-00 на Соборній площі відбудеться прощання із загиблим у зоні АТО військовослужбовцем батальйону спеціального призначання «Донбас» Національної гвардії України Сергієм Сиротенком. Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській міській раді.

У цей день в Черкасах буде оголошено жалобу та приспущено Державний Прапор України та Прапор міста Черкаси із траурною стрічкою на всіх громадських та адміністративних будівлях.

Як повідомив командир військової частини 3035 полковник В.В. Жук, 1 листопада близько 11.30 під час виконання бойового завдання в районі н.п. Мар’їнка (Донецька обл.) у результаті підриву на міні заступник командира батальйону спеціального призначання «Донбас» військової частини 3035 Національної гвардії України майор Сиротенко Сергій Васильович отримав поранення, несумісне з життям.

Сергій Сиротенко народився 24 грудня 1977 року, проживав у Черкасах разом із дружиною та трьома дітьми.

У 1995 році закінчив загальноосвітню школу і в цьому ж році вступив до Академії прикордонних військ ім. Б. Хмельницького (окремий факультет ВВ МВС України). По його закінченню у 1999 році проходив службу командиром взводу у частинах Північного територіального командування ВВ МВС України до 2004 року. Влітку 2014 року добровільно пішов захищати Україну у щойно сформований підрозділ «Донбас», де обіймав посади заступника командира роти з роботи з особовим складом, командира роти та заступника командира батальйону. З лютого 2015 року уклав контракт на проходження військової служби з Національною гвардією України.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x