У п’ятницю вечірнє «пропускне вікно» через дамбу відкриють пізніше

У п’ятницю вечірнє «пропускне вікно» через дамбу відкриють пізніше

3 листопада на мосту через Дніпро будівельники підрядної організації розпочнуть заливати бетонну монолітну плиту на лівому проїзді. Служба автомобільних доріг у Черкаській області попереджає усіх водіїв, що рух автомобілів через міст ввечері 3 листопада розпочнеться із затримкою орієнтовно на 1,5 години. Вечірнє «вікно» для проїзду відкриють не о 16:00, а о 17:30. Це пов’язано з початком технологічного процесу заливання бетонної плити на прогоні мосту. Відповідно, автотранспорт через міст пропускатимуть до 21 години. Про це «Нова Доба» дізналася в Службі автомобільних доріг.

Як повідомлялося, для забезпечення технології виконання робіт, автомобільного сполучення та роботи технологічного транспорту, розпорядженням голови Черкаської облдержадміністрації Юрія Ткаченка запроваджено графік проїзду легкових автомобілів, вантажного автотранспорту повною масою до 5 тонн та рейсових автобусів на період ремонту мосту.
Рух по мосту для вищевказаних транспортних засобів буде здійснюватися у спеціально відведений час:
– з 6.00 до 9.00,
– з 16.00 до 19.00.
Щоб не витрачати додатковий час в очікуванні при поїздці до Черкас, рекомендуємо перетинати Дніпро або на півночі в Каневі, або на півдні у Кременчуці.
Для подорожуючих із Києва до Черкас радимо використовувати маршрут по трасі Н-01 Київ – Обухів – Миронівка і далі по трасі Р-10 від Миронівки до Черкас. Протяжність цього маршруту становить 198 км, що лише на 8 км більше, ніж по трасі Н-08 Київ – Золотоноша та Н-16 Золотоноша – Черкаси.
Для перевезення пасажирів під час ремонту передбачено два додаткових дизель-поїзди за маршрутом «Черкаси-Золотоноша» та у зворотному напрямку. Час відправлення з Черкас до Золотоноші: о 12.02 та о 14.41; із Золотоноші до Черкас: о 13.11 та о 15.52.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x