В Умані іноземні студенти побилися із місцевими у нічному клубі

В Умані іноземні студенти побилися із місцевими у нічному клубі

В результаті бійки між відвідувачами нічного клубу один з чоловіків доставлений до лікарні в тяжкому стані, інший дає покази працівникам поліції. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 121 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До Уманського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що біля одного з нічних клубів міста відбувається бійка між відвідувачами. Прибувши на місце події, поліцейські встановили, що в нічному клубі між відвідувачами та громадянами іншої країни, які навчаються в одному з вищих навчальних закладів міста Умань, виник раптовий конфлікт, який в подальшому переріс у бійку. В результаті 23-річний потерпілий отримав тяжкі тілесні ушкодження та доставлений до місцевої лікарні. Зі зловмисником працюють слідчі.

За даним фактом Уманським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x