У двох жителів Шполи вдома вилучили наркотики

У двох жителів Шполи вдома вилучили наркотики

39-річний чоловік та 27 річна жінка зберігали вдома наркотики. За даними фактами відкрито ряд кримінальних проваджень за статтею 309 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До оперативників Шполянського відділення поліції надійшло два повідомлення про жінок, які за місцем свого проживання зберігають наркотики. Дана інформація була занесена до єдиного реєстру досудових розслідувань. Встановлено підозрюваних осіб та за місцем їх проживання проведені санкціоновані обшуки.

Вдома в однієї з підозрюваних виявили близько 30 грамів макової соломки, яка, за словами жінки, належить її 39-річному співмешканцю. Чоловік зізнався, що зілля нарвав у посадці для власного вжитку. А у 27-річної шполянки правоохоронці виявили 9 грамів канабісу. Жінка пояснила правоохоронцям, що нарвала його в лісосмузі для медичних цілей.

Наркотичні засоби вилучено та направлено на дослідження. За даними фактами відкрито ряд кримінальних проваджень за частинами 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x