У місті хочуть створити музей лавочок

У місті хочуть створити музей лавочок

У черкаському парку «Соснівський» між вулицями Золотоніська та Грузіненка планують облаштувати музей лавочок. Із такою ідеєю до громадського бюджету Черкас приєдналася команда дитячого центру «Крокодил Гена». Повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

У місті хочуть створити музей лавочок

– Власне, задум створити такий оригінальний для Черкас парк у вихованців нашого центру з’явився вже давно. Усвідомлювали, що власними силами та із залученням спонсорів зможемо оздобити лише невелику ділянку. Нам же запропонували взятися за цілий парк площею понад шість гектарів, – розповідає ініціаторка проекту Ірина Ткаченко.

У місті хочуть створити музей лавочок

Крім самого музею лавочок, активісти планують повністю відновити територію парку «Соснівський», який зараз перебуває в досить занедбаному стані. За поданим проектом, тут встановлять зелений лекторій, спортивний майданчик, міні-канатну дорогу та гойдалки між деревами.

У місті хочуть створити музей лавочок

– Це буде справжня родзинка міста, тихий, затишний милий куточок, де можна чудово провести час усією сім’ю, – відзначає пані Тетяна. – Сподіваюся, що спільно з дітьми і за підтримки черкащан зможемо створити таку красу.
Проголосувати за «Музей лавочок» у Черкасах можна на сайті міськради у розділі «Громадський бюджет» з 1 по 14 листопада. Проект № 69.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x