Працівників соціальної сфери області привітали зі святом

Працівників соціальної сфери області привітали зі святом

Працівників соціальної сфери вітали в черкаському будинку культури ім. І. Кулика. Напередодні професійного свята тут зібрались фахівці з міст та районів області, зокрема керівники управлінь, інтернатних установ, терцентрів та ін. Вони щодня докладають максимум зусиль для того, аби допомагати. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі ЧОДА.

– Ваша професія схожа з лікарською, – звернувся до присутніх в залі перший заступник голови ОДА Віталій Коваль. – Адже ви так само постійно надаєте допомогу тим, хто її потребує. І мені, як куратору галузі, приємно, що Черкащина в системі надання соціальних послуг населенню – одна з кращих. Це відзначають також на всеукраїнському рівні. І в цьому ваша заслуга! Попри все, бачимо: в країні послідовно запроваджуються реформи, ініційовані Главою держави. Поступово втілюємо державні соціальні стандарти та гарантії, прагнучи досягти європейського рівня. Гордий тим, що знаю більшість з вас, і щиро бажаю вам та вашим родинам миру, злагоди й добра.

Привітав соцпрацівників і директор Департаменту соціального захисту населення ОДА Руслан Чикало, також заступник голови обласної ради Вадим Гайович, голова Федерації профспілок Черкаської області Петро Шевченко та ін.
Водночас за багаторічну працю та особливий вклад у розвиток соціальної сфери багатьох працівників відзначили грамотами обласної державної адміністрації, обласної ради та подяками Міністерства соціальної політики України.
Зазначимо, на сьогодні у сфері соціального захисту області працює близько 5 тисяч осіб. У системі функціонує 30 територіальних центрів для обслуговування одиноких та непрацездатних громадян, також 14 стаціонарних інтернатних установ.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x