На Чорнобаївщині в магазині організували продаж наркотиків

На Чорнобаївщині в магазині організували продаж наркотиків

У четвер, 2 листопада, Золотоніською місцевою прокуратурою спільно з працівниками Чорнобаївського відділення поліції Золотоніського відділу поліції та підрозділу Головного управління Національної поліції в Черкаській області, проведено низку слідчих дій, спрямованих на документування та припинення незаконної діяльності місцевого жителя в сфері незаконного обігу психотропних речовин на території Чорнобаївського району. Про це «Нова Доба» дізналася від Черкаської обласної прокуратури.

27-річний наркодилер працював у одному з магазинів, де й розповсюджував психотропну речовину. Зазначену особу затримано в порядку ст. 208 КПК України.

У ході обшуку приміщення вилучено 23 пакунки з порошкоподібною речовиною рожевого кольору, що схожа на амфетамін, вилучені речові докази направлено на відповідні експертизи. За один такий пакунок зловмисник отримував близько 200 і більше гривень, залежно від кількості його вмісту.

За вказаним фактом розслідується кримінальне провадження за ч. 1 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут психотропних речовин) Кримінального кодексу України.

На цей час тривають невідкладні слідчі дії, вирішується питання про оголошення підозри зловмиснику та обрання запобіжного заходу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x