Концерт ONUKA

Концерт ONUKA

Концерт ONUKA
ONUKA представить Черкасам новий альбом MOZAЇKA – історію про низку дивних збігів, обставин і символів.

MOZAЇKA – більше ніж просто альбом.

Це інтерактивний проект ONUKA, в якому музика, відео, фото, меседжі утворюють єдине ціле.

Окремі фрагменти складаються в загальну картину, даючи ключ до розгадки: як же влаштований Всесвіт ONUKA.

Кожна пісня альбому – концептуально-завершено послання.

Два основні лейтмотиви, що проходять через MOZAЇKA – особиста історія Нати Жижченко. Її переживання, почуття, спогади. Посвячення коханій людині і бабусі; вірним друзям і музичним кумирам дитинства. Другий лейтмотив – реакція Нати на навколишні події та явища.

Проект, сформований всього 5 років тому, вже обзавівся широкої армією шанувальників. Було випущено два міні-альбоми і один повноформатний. На сьогоднішній день більшість концертів групи супроводжують солд-аути.

Пісні ONUKA – українською та англійською мовами. Автором текстів і вокалісткою проекту є прекрасна Ната Жижченко. І, до речі, це в пам\’ять про її дідуся, майстра з виготовлення музичних інструментів, була названа команда. Дивовижні музичні метаморфози, через які проходить звучання українських народних інструментів, створює саундпродюсер проекту Євген Філатов.

ONUKA – це бандура, бугай, сопілка, валторна, цимбали, оточені гармонійним електронним саундом. Це – звучання, яке підкорює європейських слухачів і дає право пишатися українській публіці. До швидкої зустрічі!

Дата: 23 листопада 2018, 19:00
Де: ДК «Дружба Народів», бул. Шевченка, 249
Ціна – від 190 грн.
Замовлення, доставка та бронювання квитків за телефоном: (093) 295-70-01.

А також в касі «Бюро Добрих Послуг» (Будинок торгівлі, 1 поверх) і за тел.: (0472) 56-01-19, (098) 118-89-45, (063) 399-89-32.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x