У Каневі двоє студентів украли мопеди

У Каневі двоє студентів украли мопеди

Незаконне заволодіння вчинили двоє студентів. Викрадені мопеди хлопці відкотили та сховали в яру, потім хотіли продати. Зловмисників відшукали, речові докази вилучено. Відкрито кримінальне провадження. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До працівників Канівського відділення поліції звернувся 50-річний житель міста Канів з повідомленням про крадіжку. Чоловік розповів, що вночі з його подвір’я було викрадено два мопеди.

Поліцейські провели ряд оперативно-розшукових заходів, та відшукали підозрюваних. Ними виявились 16-річний та 18-річний студенти, жителі міста Канів. Під час спілкування з працівниками поліції зловмисники не стали заперечувати свою причетність до крадіжки, та зізналися, що викрадені мопеди спочатку сховали в яру, а потім хотіли продати за вигідною ціною.

Речові докази вилучено. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п\’яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x