У Черкасах хочуть облаштувати «Наукову хатку»

У Черкасах хочуть облаштувати «Наукову хатку»

Шкільні предмети асоціюються у вас із нудьгою й монотонним зазубрюванням формул, законів і правил, а роботи й комп’ютерні технології – із фільмами про майбутнє?
Розвіяти всі упередження, довести, що хімія, фізика, біологія, астрономія, інформатика – захопливі й цікаві науки, знання з яких можна й треба застосовувати в повсякденному житті, а новітні розробки, які ще недавно здавалися фантастикою, нині близькі й доступні кожному –така мета інтелектуальної платформи «Наукова хатка» – проекту громадського бюджету ГО «ФІМЛЯНИ» Черкаського фізико-математичного ліцею.
«Наукова хатка» – це облаштування лекційної зали (300 м2), безплатні лекції, майстер-класи та науково-популярні тренінги, як-от: «Хімія і шоколад», «3D-принтер та ручки», «Способи зниження вмісту нітратів у фруктах і овочах», «Соцмережі для всіх», «Комп’ютерна безпека», «Телескоп», «Фізика для всіх» та інші.

Ми розширюємо коло пізнання, робимо навчання легким і захопливим, вражаємо дітей і дивуємо дорослих. Усе просто, доступно і корисно.
У нас у запасі ще багато ідей, однак утілити їх у життя без вашої допомоги буде вкрай важко.

Черкасам потрібен такий проект, як «Наукова хатка». Ми віримо в його потенціал і необхідність. Просимо повірити і вас!
Із 1 до 14 листопада 2017 року проголосуйте за проект «Наукова хатка» № 18.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x