У Смілі протестні акції, підвозять шини

У Смілі протестні акції, підвозять шини

Сьогодні о 7 годині ранку керівництво міста Сміла представили новопризначеного директора КП «Комунальник» Олега Черненка. Нагадаємо, що 3 листопада було звільнено Сергія Ананка, який за словами працівників підприємства перебував на лікарняному. Про це «Нова Доба» дізналася з сайту smila-ua.com.

О 8 годині ранку під будівлею адміністрації працівники КП «Комунальник» та громадські активісти розпочали безстрокову протестну акцію з вимогою повернути на посаду Сергія Ананка. Вони вважають, що його звільнення є політичною розправою керівника міста.

У Смілі протестні акції, підвозять шини Перед адміністрацією встановили три опудала, які символізують очільника ради та його заступників, та три сміттєві баки з портретами секретаря та його команди. Також розсипали сіль та підігнали комунальну техніку. Протестувальники вимагають зустрічі з Віктором Федоренком, який на разі, за офіційною версією, перебуває в області.

Згодом від представників влади до мітингувальників вийшов заступник міського голови з питань ЖКГ Олександр Риджанич. Комунальники повідомили йому п\’ять основних вимог. Заступник відповів, що кошти для роботи КП «Комунальник», але через те, що не відбувається сесія, вони не можуть бути затверджені. Питання про звільнення Сенргія Ананка він категорично відмовився коментувати. Відповіді не влаштували протестувальників, емоції наростали і люди вирішили не пускати Риджанича на його робоче місце.

До Будинку рад підтягується комунальна техніка, працівники везуть шини. Комунальники налаштовані рішуче: якщо влада не поверне на посаду Сергія Ананка — будуть палити шини і вимагати змінити владу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x