Черкаська поліція затримала злочинця, який вів крадене авто до столиці

Черкаська поліція затримала злочинця, який вів крадене авто до столиці

У Дніпрі чоловік викрав дороговартісну автівку та намагався доправити її у місто Київ. Черкаські поліцейські вирахували та затримали зловмисника. Автокрадія передано правоохоронцям Соборного відділу поліції Дніпропетровської області. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До правоохоронців Золотоніського відділу поліції надійшла інформація про те, що з Кременчука до Києва рухається автомобіль, що перебуває у розшуку. Негайно відбулося введення плану «Перехват». На маршрутах можливого слідування автомобіля були виставлені пости та перекрита дорога службовими автівками.

Зловмисник, під’їхавши до стаціонарного посту у Золотоніському районі, зрозумів, що потрапив у пастку, вибіг із транспортного засобу та хотів втекти, але був негайно затриманий. Ним виявився 24-річний житель Дніпра. Від пояснень він відмовився, лише сказав що їхав у місто Київ. Черкаські поліцейські передали його правоохоронцям Дніпропетровської області для з’ясування всіх обставин.

Дії чоловіка кваліфіковані за частиною 1 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від однієї тисячі до однієї тисячі двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або обмеження волі на строк від трьох до п\’яти років, або позбавлення волі на той самий строк.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x