Юні співачки із Черкас гідно виступили на конкурсі «Світ у твоїх долонях»

Юні співачки із Черкас гідно виступили на конкурсі «Світ у твоїх долонях»

26–29 жовтня в м. Київ відбувся V Міжнародний фестиваль-конкурс дитячої та юнацької творчості «Світ у твоїх долонях». Черкаська ДМШ № 1 ім. М.В. Лисенка була представлена учнями відділу хорового та сольного співу класу викладача сольного співу Мусеровської Л.О. Про це «Нова Доба» дізналася від Департаменту освіти і гуманітарної політики ЧМР.

Діти брали участь в конкурсі у різних вікових категоріях та номінаціях. Веліханова Заріна – І місце з академічного та естрадного вокалу, викладач Мусеровська Лідія Олексіївна, концертмейстер Розгон Олена Вячеславівна.

Голубєва Каріна – І місце з академічного вокалу та ІІ місце з естрадного вокалу, викладач-методист вищої категорії Мусеровська Лідія Олексіївна.

Шатайло Софія – ІІ місце з академічного вокалу викладач Мусеровська Л.О., концертмейстер Оношко Наталія Володимирівна.

Під час нагородження лауреатів конкурсу члени журі відзначили, що Веліханова Заріна та Голубєва Каріна вразили їх бездоганним виконанням своїх конкурсних програм. Від члена журі Народної артистки України, відомої співачки та викладача Алли Попової дівчатка отримали в знак заохочення майстер-клас. Ці ж учениці взяли участь у заключному Гала-концерті конкурсу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x