Шахи, шашки, дартс і доміно – це турнір у Жаб’янці

Шахи, шашки, дартс і доміно – це турнір у Жаб’янці

У Жаб’янці Лисянського району відбувся спортивний турнір, до складу якого за доброю традицією входять шахи, шашки, настільний теніс, дартс та доміно.

Про це «Новій Добі» повідомили в Лисянській РДА.

Минулої суботи за ініціативи сільського голови Володимира Лободи в місцевому клубі відбулися ці змагання. Шахісти й шашкісти сиділи за дошками, застосовуючи різні комбінації, спортсмени з дартсу намагалися якомога влучніше кинути дротика в ціль, тенісисти в безкомпромісній боротьбі доводили, що саме вони найвправніші в поводженні з кулькою, а за столом в доміно гравці напружували мізки, намагаючись здобути перемогу. З впевненістю можна сказати, що атмосфера в залі була святковою, присутні пригощалися чаєм та солодощами.

У серйозній безкомпромісній боротьбі першість вибороли: Жанна Калюжна та Віталій Хоменко (шахи), Дмитро Полішкевич (шашки), Ярослав Тертичний (дартс та теніс), Сергій Артьомов і Петро Хоменко (доміно). Усіх переможців учасники та вболівальники змагань привітали шквалом оплесків, також їх було відзначено грамотами, нагороджено призами та преміями. А спонсорами турніру традиційно стали депутат районної ради Ярослав Попко та директор СТОВ «Світанок» Володимир Попко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x