У Черкасах викрили злодіїв, які обікрали будівельний магазин

У Черкасах викрили злодіїв, які обікрали будівельний магазин

Злодіями виявились черкащани 26 та 37 років, які з магазину викрали будівельні та монтажні матеріали на суму близько 7 тисяч гривень. Речові докази вилучено та відкрито кримінальне провадження. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Як раніше повідомлялось, до поліції звернувся 31-річний приватний підприємець та повідомив про крадіжку. Він розповів, що в магазині проводить будівельні роботи. Вночі з приміщення невідомі особи викрали близько 50-ти метрів мідного кабелю, п’ять дверних замків та два балони монтажної піни на загальну суму близько 7 тисяч гривень.

Через декілька годин зловмисники з викраденим були затримані працівниками патрульної поліції біля одного із ринків міста та були доставлені до Черкаського відділу поліції. Ними виявились жителі Черкас 26 та 37 років, один з яких раніше вже був притягнутий до кримінальної відповідальності. Слідчі з’ясували, що викрадені предмети чоловіки намагалися продати на ринку перехожим по дешевій ціні.

Речові докази вилучено. Слідчим відділом Черкаського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Одному із зловмисників обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, іншому – домашній арешт. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x