У Черкасах запропонували «підсвічувати» фасади історичних будівель дитячої музичної школи №2

У Черкасах запропонували «підсвічувати» фасади історичних будівель дитячої музичної школи №2

«Барви нічного міста» − так називається проект, який цьогоріч запропонувала до громадського бюджету Черкаська дитяча музична школа №2. Він полягає у встановленні системи для підсвічування фасадів в нічний час історичних будівель Черкаської дитячої музичної школи №2 на розі бульвару Шевченка та вулиці Грушевського. Про це повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

− Старовинні, захоплюючі, неймовірні й навіть інтригуючі, саме такими словами можна описати історичні будівлі Черкаської дитячої музичної школи №2, які знаходяться по різні боки перехрестя бульвару Шевченка та вулиці Грушевського і є окрасою центральної частини нашого рідного міста. Кожна з цих будівель несе свою історію та передає не тільки дух того часу, але і є сучасною окрасою, − зазначає директор Черкаської дитячої музичної школи №2 Людмила Василівна Головатюк. − Ми − європейська країна. Черкаси − це Європа. Тож, поєднаємо нашу історію та сучасність і будемо разом творити імідж нашого міста.

Ініціатори проекту пропонують реалізувати ідею шляхом монтування сонячної системи для живлення енергозберігаючих ламп освітлення, які будуть підсвічувати будівлі в нічний період.

− Ідея проекту була запозичена у міста Херсон минулого літа. Під час поїздки на фестиваль, нічне місто, яке вдень нічим не вирізнялося, просто вразило своєю красою. Центральна вулиця сяяла різноманіттям кольорів, у кожної будівлі був власний колір. Це залишило просто незабутні враження, − згадує Людмила Василівна.

Проект № 72 «Барви нічного міста» − має напрямок естетичного облаштування нашого міста. Віддати свій голос за реалізацію проекту у Черкасах можна на сайті міськради у розділі «Громадський бюджет» з 1 по 14 листопада.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x