Уманська школа відсвяткувала 100-річчя

Уманська школа відсвяткувала 100-річчя

Третього листопада Уманська загальноосвітня школа І−ІІІ ступенів №1 ім. О. С. Пушкіна відсвяткувала свій 100-річний ювілей. Це той навчальний заклад, який виділяється творчим потенціалом учнів, ввічливістю й толерантністю, дружніми стосунками з батьками, високим рівнем усіх заходів, які проводяться у школі. От і цей ювілейний день проведено в незвичайній формі, у вигляді подорожі шляхами життя. Про це «Нова Доба» дізналася в Уманській міській раді.

На свято, окрім батьків, учнів і вчителів, були запрошені й почесні гості. З вітальним словом звернувся міський голова Олександр Цебрій, який привітав усіх присутніх зі славетним ювілеєм, подякував учителям за доброту і терпіння, батьківську турботу і любов до дітей, знання, які вони передають своїм вихованцям.

Також свої щирі вітання адресували іменинникам начальник відділу освіти Уманської міської ради Оксана Мельник та голова міськкому профспілки працівників освіти і науки України Любов Кузьменко.
Велику святкову програму до ювілею підготували і сьогоднішні учні, і випускники школи. Привітали ювілярів своїми виступами студенти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини, колектив районного Будинку культури, школи мистецтв.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x