На Шполянщині визначили найкращі заклади культури

На Шполянщині визначили найкращі заклади культури

Згідно з положенням про районний огляд-конкурс сільських клубних закладів Шполянського району від 05.01.2017 року, засновником якого є Шполянська районна державна адміністрація, Шполянська районна рада, відділ культури і туризму райдержадміністрації, районний Будинок культури ім. М. В. Гоголя, з метою вивчення, удосконалення та активізації діяльності закладів культури у сільській місцевості, пошуку нових форм і методів культурного обслуговування жителів села, вирішення проблем культури села, органами виконавчої влади з лютого по жовтень 2017 року було проведено районний огляд-конкурс клубних закладів у сільській місцевості. Про це «Нова Доба» дізналася в Шполянській РДА.

Районне журі за результатами аналізу діяльності клубних закладів, наданої інформації, власної перевірки, визначали переможців.
Дипломом І-го ступеня, грошовою премією та пам’ятним знаком нагородили:
– Матусівський сільський Будинок культури, директор Сівак Володимир Євтропович, художній керівник Олійник Надія Вікторівна, за перше місце в районному огляді – конкурсі сільських клубних закладів.
Дипломом ІІ-го ступеня, грошовою премією та пам’ятним знаком нагородили:
– Лебединський сільський Будинок культури, директор Кононенко Володимир Валерійович, художній керівник Задвірний Анатолій Сергійович, за друге місце в районному огляді – конкурсі сільських клубних закладів;
Дипломом ІІІ-го ступеня, грошовою премією та пам’ятним знаком нагородили:
– Станіславчицький сільський Будинок культури, директор Тихоненко Ольга Сергіївна, за третє місце в районному огляді – конкурсі сільських клубних закладів.

Переможці отримають свої нагороди на урочистому зібранні з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та аматорів народного мистецтва, яке відбудеться у приміщенні Шполянської дитячої школи мистецтв 8 листопада 2017 року.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x