Швидкісні перегони: у Черкасах відбудеться ралі на серійних автомобілях

Швидкісні перегони: у Черкасах відбудеться ралі на серійних автомобілях

Черкаси вдруге приймуть етап Трофея Автомобільної Федерації України з ралі на серійних автомобілях. Перегони триватимуть упродовж двох днів – 18 та 19 листопада. Цього разу на черкаський етап, під назвою «AERORING 2017», приїдуть близько півсотні екіпажів з різних міст України. До перегонів можуть долучитися і пілоти з Черкас та області. Організатор черкаського етапу – автомобільний клуб «Черкаси».

– Один із етапів Трофею вже проходив у нашому місті навесні. Перед тим ралі у Черкасах було аж 2011 року. Весняний етап сподобався учасникам, тому ми вирішили, що запросимо їх до Черкас ще раз. Тож тепер у нас проходитиме VI етап Трофея Автомобільної Федерації України. Та, щоб екіпажам було цікавіше, ми збираємось ускладнити змагальні ділянки, подовживши їх на кілька кілометрів, – розповідає керівник автомобільного клубу «Черкаси» Андрій Яроменко.

Швидкісні перегони: у Черкасах відбудеться ралі на серійних автомобіляхПерегони проходитимуть на території черкаського аеропорту. Та побачити всі екіпажі черкащани зможуть у самому центрі міста, адже відкриття перегонів відбудеться на площі ТРЦ «Хрещатик-Сіті» 18 листопада о 13:00. Також на паркувальному майданчику між ТРЦ «Хрещатик-Сіті» та приміщенням ДПІ буде облаштований один зі змагальних майданчиків з елементами слалому.

Далі – екіпажі попрямують в аеропорт, де й відбуватимуться основні заїзди. Роздивитися автівки та повболівати за пілотів можна буде перед адміністративним приміщенням аеропорту, де розміщуватиметься парк-сервіс.

Зареєструватися для часті можна за посиланням https://goo.gl/z6jiPa
Детальніша інформацію в групі АК «Черкаси» у Фейсбук (https://goo.gl/5JLBre) та на сайті ФАУ (https://fau.ua/events/1312/)

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x