Киянин у Черкаському районі намагався вкрасти човни і стріляв у єгеря

Киянин у Черкаському районі намагався вкрасти човни і стріляв у єгеря

39-річний житель Києва каже, що приїхав на Черкащину порибалити. За спробу крадіжки та стрілянину його затримали. Наразі з ним працюють слідчі Черкаського районного відділення поліції та відкрито ряд кримінальних проваджень. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Близько першої години ночі до чергової частини Черкаського районного відділення поліції надійшло повідомлення від 32-річного жителя Черкаського району, єгеря одного із лісових господарств, про крадіжку трьох човнів з мотором. Він побачив, як зловмисник прив’язав їх до свого човна та поплив по річці Дніпро в напрямку села Сокирне. Коли єгер з одним із рибалкою підпливали до нього на своєму човні, то крадій здійснив у їхній бік два постріли з рушниці, потім від’єднав крадені човни, та перевернув свій транспортний засіб. Чоловіки його витягли з води та викликали поліцейських.

Працівники поліції, що прибули за викликом, встановили підозрювану особу. Ним виявився 39-річний житель Києва, який, за його словами, приїхав машиною на Черкащину на риболовлю. Під час огляду місця події водолази на дні річки знайшли мисливську двоствольну рушницю 16 калібру. На зброї було знищено серію та номер. Пояснити свої дії чоловік відмовився та заперечував факт стрілянини.

Речові докази вилучено та встановлюється походження зброї. Чоловіка затримано згідно статті 208 КПК України. Черкаським районним відділенням поліції відкрито ряд кримінальних проваджень за частинами 3 статті 185 (Крадіжка), статті 15 (Замах на злочин) та частиною 4 статті 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Наразі йому оголошено про підозру та обрану міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави в сумі 34 000 гривень. Санкція статей передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до семи років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x