Уманським ліцеїстам нагадали про правила безпеки

Уманським ліцеїстам нагадали про правила безпеки

7 листопада співробітники Уманського районного відділу Управління ДСНС у Черкаській області завітали до учнів Уманського професійного аграрного ліцею. Захід, який відбувся в рамках Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності, зібрав понад півсотні учнів та викладачів. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

На початку зустрічі інспектори районного відділу ДСНС продемонстрували присутнім відео з надзвичайних подій, які виникли в районі впродовж поточного року. Далі співробітники Держслужби нагадали ліцеїстам основні правила безпеки під час осінньо-зимового періоду. Зокрема, наголосили на безпеці під час експлуатації електро- та газоприладів, а також пічного опалення.

Під час бесіди рятувальники окрему увагу звернули на безпеку під час виявлення вибухонебезпечних предметів та розповіли алгоритм дій у разі знаходження небезпечного чи підозрілого предмета.

Захід виявився досить цікавим та повчальним, як для учнів, так і для педагогічного колективу ліцею, адже присутні мали змогу дізнатися багато нового про безпечну поведінку у випадку надзвичайної ситуації.

Наприкінці заходу фахівці Служби порятунку роздали присутнім листівки з правилами безпечної поведінки в осінньо-зимовий період та розмістили їх на інформаційних куточках закладу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x