Гран-прі на «Театральному форумі-2017» виборов студентський театр УДПУ

Гран-прі на «Театральному форумі-2017» виборов студентський театр УДПУ

Студентський театр народного театру драми та комедії Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичинивизнаний найкращим учасником Сімнадцятого Всеукраїнського фестивалю аматорських театрів та цирку «Театральний форум-2017», що проходив у м. Ірпінь Київської обл.
Відомий далеко за межами області творчий колектив УДПУ нагороджений дипломом гран-прі. Таким було рішення журі фестивалю, до складу якого ввійшли заслужені діячі культури і мистецтв України, провідні викладачі вищих та середніх спеціальних навчальних закладів, народні та заслужені артисти України. Думка журі була одностайною: на найвищому рівні оцінити виступ театру УДПУ за такими критеріями як драматургія спектаклю, режисерське втілення, акторська майстерність, оригінальність рішення; загальна культура(на фестивалі театр показав трагікомедію «Останній гречкосій»). Молоді актори народного театру драми та комедії продемонстрували свою майстерність на сцені нарівні з найсильнішими аматорськими театрами України. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі УДПУ.

Гран-прі на «Театральному форумі-2017» виборов студентський театр УДПУ

Спеціальний кубок та статуетку під гучні оплески залу вручено художньому керівнику театру, режисеру-постановнику, заслуженому працівникові культури України Наталії Алексеєвій.
Члени журі відмітили також прекрасну гру Максима Турчинського, присвоївши йому звання у спеціальній номінації − «Король епізоду».
Окрім того, студентка факультету початкової освіти, акторка народного театру драми та комедії Наталія Алексеєва удостоїлася ще однієї нагороди у номінації «Читець-декламатор» (завоювала ІІІ місце в дорослій віковій категорії).
За участь у фестивалі його засновник та організатор, культурно-оздоровчий центр «Цитадель» та журі висловили подяки керівнику театру Наталії Алексеєвій, а також декану факультету початкової освіти Борису Якимчуку.

Гран-прі на «Театральному форумі-2017» виборов студентський театр УДПУ

Отож, студентський народний театр драми та комедії УДПУ, вкотре підтвердивши свій професіоналізм, вийшов на новий рівень. Він повністю відповідав завданням престижного в Україні фестивалю: взаємозбагачення творчих шкіл та обмін репертуаром; популяризація розвитку аматорських театральних творчих колективів; підвищення рівня виконавської майстерності.
Вітаємо колектив акторів театру та їхнього керівника Наталію Алексєєву із черговою перемогою й бажаємо нових цікавих ідей і неймовірного стимулу до творчості.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x