Шполянських працівників культури привітали зі святом

Шполянських працівників культури привітали зі святом

Щорічно 9 листопада в Україні відзначається Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва. Яскраве свято з цієї нагоди відбулось 8 листопада 2017 року в актовій залі Шполянської школи мистецтв.
Зі словами привітань та вдячності за вагомий внесок у відродження української національної культури, розвиток народної творчості, активну культурно-просвітницьку діяльність перед працівниками культури, присутніми у залі, виступили голова райдержадміністрації Володимир Потапенко, заступник голови районної ради Лідія Татарина.
Очільник району щиро подякував працівникам культури та аматорам народного мистецтва за збереження та примноження культурної спадщини району та запевнив у намірах влади берегти її та примножувати. Про це «Нова Доба» дізналася в Шполянській РДА.

За вагомий внесок у розвиток культури краю, багаторічну сумлінну працю, високу професійну майстерність та з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва відзнаку «За заслуги у професійній діяльності» Володимир Миколайович Потапенко вручив незмінному керівнику танцювальних колективів «Барвінок» та «Гренада» Едуарду Едуардовичу Пресліцькому. Почесними грамотами райдержадміністрації, районної ради, відділу культури і туризму Шполянської районної державної адміністрації та районного Будинку культури нагороджено велику групу працівників культури та аматорів народного мистецтва і ветеранів галузі культури району.

Працівники культури району не лише творчі, а й вдячні люди. Тож, подяки відділу культури і туризму райдержадміністрації отримали ряд шполян, які фінансово підтримують галузь культури. Серед них приватні підприємці та директори підприємств.
Цікавою і розмаїтою була культурна програма. І хоча гостей свята важко було чимось здивувати, адже переважну більшість з них складали професійні працівники сфери культури з усієї Шполянщини, однак концерт із запальними виступами юних музикантів, танцюристів, співаків по доброму вразили своєю виконавською майстерністю та щирістю, за якою кропітка праця не одного дня.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x