У Черкасах горіла квартира, господар опинився в лікарні

У Черкасах горіла квартира, господар опинився в лікарні

10 листопада о 01:50 виникла пожежа в 9-поверховому житловому будинку на вулиці Небесної Сотні. Стурбовані жителі будинку, які побачили дим, що виходив з балкону квартири на четвертому поверсі, одразу зателефонували до Служби порятунку «101». Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Під час проведення розвідки в задимленій квартирі рятувальники чергового караулу пожежно-рятувальної частини виявили 40-річного чоловіка господарки, який намагався власними силами загасити полум’я. Із отруєнням продуктами горіння його було терміново госпіталізовано до 3-ї міської лікарні.

Через сильне задимлення під`їзду бійці ДСНС, працюючи у апаратах для дихання у складі ланки газодимозахисників, провели евакуацію із задимленого під’їзду у безпечне місце 15 мешканців сусідніх квартир.

Спільними зусиллями вогнеборців Черкаського міськрайонного відділу та аварійно-рятувального загону спецпризначення пожежу о 02:20 вдалося локалізувати, а о 02:34 повністю ліквідувати. Рятувальникам вдалося запобігти поширенню вогню на сусідні квартири будинку. Загиблих внаслідок пожежі немає.

Вогнем знищено побутову техніку та меблі. За попередніми даними, причиною пожежі стало коротке замикання електропроводки на балконі квартири.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x